Sexualitatea relatata in spirit romanesc - Spiritromanesc.org

Spiritromanesc.org

Chat-ul online foarte raspandit

Am mai discutat in multe randuri de subiectul interesant, despre fete singure care fac sex de placere sau mai noi ofera diverse servicii pentru a avea parte de noi experiente.

Am fost placut impresionat sa vad pe un chat online, un anunt destul de interesant, cu o tanara frumoasa, sexy, cel putin asa aparea din poze, dar care nu isi oferea serviciile sexuale sau un masaj erotic ca si pretext, ci isi cauta o companie a unui domn bineinteles generos, de preferat strain, caruia sa ii arate capitala, frumusetile ei si sa fie un fel de ghid turistic.

Sunt sigur ca astfel de anunturi gasim si in strainatate, acolo unde este mult mai dezvoltata si mai dezinvolta aceasta hai sa ii spunem meserie, ca pana la urma este un fel de job din care iti castigi existenta, oferind clipe frumoase si companie unui barbat care poate fi generos cu tine.

Cred ca fetele singure care fac sex  si isi cauta sub pretextul masajelor erotice clienti generos, ar trebui sa se reinventeze, sa isi caute ceva mult mai interesant de facut, sa ofere companie, dar una de calitate, nu una din care sa il scoata la o Shaworma si apoi sa se duca repede cu el la hotel pentru a se fute ca in filmele porno.

Un chat online pentru strainii care viziteaza Romania, mai exact oameni de afaceri ce vin aici cu diverse treburi, isi pot gasi pe un astfel de chat o persoana potrivita, asa cum isi doreste, cu care sa isi petreaca o seara romantica de ce nu, sau macar sa aiba parte de un ghid turistic prezentandu-i frumosul oras acolo unde aterizeaza pentru o noua afacere.

Uite cum oferim si noi idei de afaceri celor care sunt interesati de a face un site online, o idee noua, inovativa, care bine gandita strategic, poate avea un succes pe termen lung destul de mare.

Cred ca important este sa fie vorba de calitate, in orice domeniu asta face diferenta. Daca vom avea parte de tinerele noastre romance puse doar pe futaiuri si pe luat la muie, asta pentru o suma modica, pot afirma ca la coltul strazii ca “se strica piata”.

Poate de ce nu, o firma specializata in modeling, cu o initiativa indrazneata, poate sa puna la punct o astfel de idee, astfel nu vom mai avea parte de atatea tarfe dispuse sa suga pula si sa se futa, ci vor invata sa devina doamne in societate si apoi sa arate daca este cazul ca pot fi si curve in pat.