Sexualitatea relatata in spirit romanesc - Spiritromanesc.org

Spiritromanesc.org

Turismul sexual !

Inca de cand eram eu copil, exista notiunea de turism sexual, doar ca pe vremea aceea cand nemtii veneau la noi la mare ca milf-urile lor nesatule sa se sature de pula, se chema Bilet prin ONT.

Din totdeauna, sexul a reprezentat moneda de schimb pentru multe lucruri, de pe vremea grecilor care se ardeau in cur prin baile publice, la vremea aceea ceva normal sa te duci sa te relaxezi , futeau turcii toate femeile pe care le prindeu in urma razboaielor otomane, pana in zilele noastre cand cu pula si pizda rezolvi orice. Daca ai sange in instalatie sa dai si gaoaza la bataie, clar ai sa obtii ceea ce iti doresti, fara sa depui prea mult efort, doar sa strangi putin din dinti.

Sunt curios daca si companiile aeriene, atunci cand fac ofertele astea de te uiti si te intrebi daca este adevarat acel pret, incurajeaza turismul sexual. Pai hai sa ne gandim logic, lumea pleaca in vacanta. De ce pleaca lumea in vacanta? Pai sa se distreze, sa bea, sa se relaxeze, sa faca plaja, sa schieze, sa faca shopping, sa danseze, sa faca scufundari si lista poate sa continue, dar vreau sa stiu, dupa care dintre activitatile astea care le-am enumerat NU merge sa futi? Pai dupa plaja sigur ai pula par, dupa schi bei un vin fiert si iar se face pula mare, daca faci plaja vezi acolo tot ce vrea ochiul tau sa vada si te exciti fara sa vrei asa ca iar se beleste pula, daca te scufunzi sigur ajungi sa te dai si la fund, daca femeia face shopping inseamna ca i-ai dat bani deci este fericita deci sigur o sa iti dea si pizda ca in filme porno.

Deci, daca aveti idee de o situatie din vacanta in care nu se ajunge la sex, va rog sa ne lasati mai jos si un comentariu, si putem dezbate subiectul ca uite asa aflam unii de la altii lucruri noi, care sigur ne vor interesa.

La noi in tara, indiferent ca ajungi cu CFR-ul, asta daca mai ajungi la destinatie, si te opresti in gara de nord, daca te taie un pipi mic, ajungi la una dintre cele 3 toalete si acolo ce sa vezi? Ai parte de bunaciuni, vesele si deschise sa iti ofere o gura calda, sa te goleasca de sperma, sa probeze si slobozul de alt judet. Din pacate, sau fericire, nu am intrat si in toaleta barbatilor sa imi dau seama ce se petrece pe acolo.

In cazul in care ai avut parte de un zbor cu turbulente, de te-a taiat pisarea, ajungi in Otopeni la toaleta, iar acolo ce sa vezi? nu, hai sa nu exageram, nu inca, acolo nu stau baieti cu gura calda, dar gasesti mesaje pe pereti cate vrei, cu numere de telefon, romanesti, din strainatate, anunturi care mai de care mai interesante si delicioase sa le citesti.

Am o lista lunga de locuri, idei, care mai de care mai perversa si mai interesanta, dar va las asa in pom, si promit sa mai revin cu info-uri.